Colegiul Economic "Dionisie Pop Martian

2018-1-RO01- KA102-048454- SMART - Tineri competenți pe piața muncii europene

Titlul proiectului: SMART - Tineri competenți pe piața muncii europene

Numărul proiectului: 2018-1-RO01-KA102-048454

Data începerii proiectului: 01.10.2018

Durata proiectului: 18 luni

Obiectivul general

Cresterea nivelului de competenta al elevilor, in domeniile de pregatire profesionala: Turism si alimentatie si Economic, pentru incadrarea pe un loc stabil pe piata muncii.

Obiectivele specifice

OS1 Cresterea nivelului de pregatire profesionala prin stagii de practica in companii europene pentru 28 stagiari VET, prin activitati practice in companii din Spania, Granada, domeniul Turism si alimentatie, calificarea Tehnician in turism, 2 fluxuri (flux 1 și flux 4) cu durata de 21 de zile fiecare, cu 4 profesori insotitori, timp de 18 luni.

OS2 Cresterea nivelului de pregatire profesionala prin stagii de practica in companii europene pentru 28 stagiari VET, prin activitati practice in companii din Spania, Valencia, domeniul Turism si alimentatie, calificarea Tehnician in gastronomie, 2 fluxuri (flux 6 și flux 7) cu durata de 21 de zile fiecare, cu 4 profesori insotitori, timp de 18 luni.

OS3 Cresterea nivelului de pregatire profesionala prin stagii de practica in companii europene pentru 14 stagiari VET, prin activitati practice in companii din Spania, Granada, domeniul Turism si alimentatie, calificarea Organizator banqueting, 1 flux (flux 3) cu durata de 21 de zile, cu 2 profesori insotitori, timp de 18 luni.

OS4 Cresterea nivelului de pregatire profesionala prin stagii de practica in companii europene pentru 28 stagiari VET, prin activitati practice in companii din Portugalia, Montijo, pentru domeniul Economic, pentru calificarea Tehnician in activitati economice, 2 fluxuri (flux 2 și flux 5) cu durata de 21 de zile fiecare, cu 4 profesori insotitori, timp de 18 luni.

OS5 Cresterea nivelului de competenta prin validarea rezultatelor obtinute de 98 de stagiari VET, ca urmare a participarii la programul Erasmus+ mobilitate VET, in parteneriat European, dobandirea de abilitati lingvistice, gandire critica, timp de 18 luni.

Grupul Țintă

98 stagiari VET, clasa a XI-a, domeniile de pregatire profesionala: Turism si alimentatie, pentru calificarea Tehnician in turism, calificarea Tehnician in gastronomie, calificarea Organizator banqueting, domeniul Economic–calificarea Tehnician in activitati economice

 

Comunitate