Colegiul Economic "Dionisie Pop Martian

Proiecte extrascolare

Activitățile extrașcolare sunt la fel de importante ca lecțiile propriu-zise de la clasă. Activitățile extrașcolare au rolul de a dezvolta competențele sociale, lucrul în echipă, colaborarea și comunicarea, integrarea în grup, spiritul de inițiativă, toleranța față de ideile celorlalți, deprinderea de a-și susține cu argumente punctul de vedere și de a critica constructiv.

PROIECT ÎMPREUNĂ DĂM VALOARE VIEȚII

Detalii

PROIECT EUROSCOLA

Detalii

CERCETARE AQUALAND IN ALBA IULIA

Detalii

 

Proiecte eTwinning

Proiectele eTwinning sunt proiecte online care se desfăşoară pe platforma Etwinning, creată de Uniunea Europeană în anul 2005, pentru profesorii şi elevii din Europa. Este o platformă securizată, destinată comunicării, colaborării şi demarării de proiecte prin intermediul  tehnologiilor comunicării şi informaţiei (TIC).

In ultimii patru ani, colegiul nostru a derulat mai multe proiecte eTwinning, cu ţări europene, proiecte care au adus elevilor noştri rezultate deosebite, materializate în diplome şi premii

 Detalii

 

Proiecte POCU

POCU/633/6/14/132926 - Elevul de azi, angajatul de mâine

Detalii

POCU/633/6/14/132931 - Azi elev, mâine angajat

Detali

Proiecte Europene

ȘCOLI AMBASADOR ALE PARLAMENTULUI EUROPEAN - (EPAS)

În baza protocolului de colaborare nr. 11346/08.12.2016 încheiat între Ministerul Educației Naționale și Biroul de Informare al Parlamentului European în România, în anul școlar 2018-2019 se va derula cea de-a III-a ediție a programului „ȘCOLI AMBASADOR ALE PARLAMENTULUI EUROPEAN” (EPAS). La aceasta ediție vor participa 25 de licee din municipiul București și județele: Alba, Bacău, Botoșani, Dâmbovița, Dolj, Iași, Maramureș, Neamț, Sibiu, Teleorman și Vâlcea.

Detalii

GET UP AND GOALS!

Proiectul este implementat de către C.I.S.P. și European Academy (www.europeanacademy.ro) cu desfășurare pe 3 ani și presupune sprijin în aplicarea Agendei 2030 a Națiunilor Unite în școli, în conformitate cu Planul privind Educația pentru Durabilitate elaborat de Ministerul Educației și Ministrul Afacerilor Externe din România.

Detalii

 

Proiecte Erasmus+

2018-1-RO01- KA102-048454- SMART - Tineri competenți pe piața muncii europene

Detalii

2018-1-FR01-KA229-047666_2 - Mens Sana în Corpore Sano - EUreKorpus

Detali

Comunitate