Colegiul Economic "Dionisie Pop Martian

Proiecte extrascolare

Activitățile extrașcolare sunt la fel de importante ca lecțiile propriu-zise de la clasă. Activitățile extrașcolare au rolul de a dezvolta competențele sociale, lucrul în echipă, colaborarea și comunicarea, integrarea în grup, spiritul de inițiativă, toleranța față de ideile celorlalți, deprinderea de a-și susține cu argumente punctul de vedere și de a critica constructiv.

PROIECT ÎMPREUNĂ DĂM VALOARE VIEȚII

Detalii

PROIECT EUROSCOLA

Detalii

CERCETARE AQUALAND IN ALBA IULIA

Detalii

Proiecte Europene

ȘCOLI AMBASADOR ALE PARLAMENTULUI EUROPEAN - (EPAS)

În baza protocolului de colaborare nr. 11346/08.12.2016 încheiat între Ministerul Educației Naționale și Biroul de Informare al Parlamentului European în România, în anul școlar 2018-2019 se va derula cea de-a III-a ediție a programului „ȘCOLI AMBASADOR ALE PARLAMENTULUI EUROPEAN” (EPAS). La aceasta ediție vor participa 25 de licee din municipiul București și județele: Alba, Bacău, Botoșani, Dâmbovița, Dolj, Iași, Maramureș, Neamț, Sibiu, Teleorman și Vâlcea.

Detalii

GET UP AND GOALS!

Proiectul este implementat de către C.I.S.P. și European Academy (www.europeanacademy.ro) cu desfășurare pe 3 ani și presupune sprijin în aplicarea Agendei 2030 a Națiunilor Unite în școli, în conformitate cu Planul privind Educația pentru Durabilitate elaborat de Ministerul Educației și Ministrul Afacerilor Externe din România.

Detalii

Proiecte Erasmus+

2018-1-RO01- KA102-048454- SMART - Tineri competenți pe piața muncii europene

Detalii

2018-1-FR01-KA229-047666_2 - Mens Sana în Corpore Sano - EUreKorpus

Detali

 

Proiecte eTwinning

Proiectele eTwinning sunt proiecte online care se desfăşoară pe platforma Etwinning, creată de Uniunea Europeană în anul 2005, pentru profesorii şi elevii din Europa. Este o platformă securizată, destinată comunicării, colaborării şi demarării de proiecte prin intermediul  tehnologiilor comunicării şi informaţiei (TIC).

In ultimii patru ani, colegiul nostru a derulat mai multe proiecte eTwinning, cu ţări europene, proiecte care au adus elevilor noştri rezultate deosebite, materializate în diplome şi premii

 Detalii

Comunitate